perjantai 6. helmikuuta 2015

Pulskat pojat hikoilee

Tänään päivä jäällä tarjosi hyötyliikuntaa ja kalorien polttoa kokorahan edestä. Ensinnäkin lunta on tullut jo niin paljon, että ahkion vetäminen pelipaikoille vaatii jo useamman hikitipan. Sitten kun vippojennousu ja juoksuralli alkaa heti vapoja virittäessä, alkoi lihavilla pojilla alupaidat kastumaan jo tosissaan. Jääkin oli vielä pehmennyt melko huonoksi ja sohjossa juokseminen kävi täydestä työstä.
Päivä tarjosi ainakin 20 tapahtumaa, mutta niistä tapahtumista emme Jarin kanssa saaneen jäälleasti kuin pari paistikokoista ahventa. Meikäläiselle tosin suurhaukea oiken tyrkytettiin, mutta kaksi kertaa se otti ja karkasi kesken väsytyksen. Kolmas isolta tuntunut lähti jo vastaiskusta, vaikka hetkeä ennen kela savusi ja tärppihälytin huusi hoosiannaa kalan viedessä. No ensi viikolla jatketaan yrityksiä kun ilmatkin näyttää pysyvän lauhoina.



Kevyttyä jalannousua.


Jarin 600g abbore


Nyt rupes meikäläiselläkin syntymään reikää jäähän kun sain  tuon heinolan 8" kairan milwaukeen akkukoneen.


Jäältä lähteminenkään ei tänään käynyt niin helposti, kun patrol istahti akseleistaan kelkanjäljen kovettamalle kinttupolulle. Melkein kaksi tuntia sai vinssata ja lapioida ennenkuin päästiin takaisin tielle.